Przedstawiamy Państwu autentyczne Opinie Nowożeńców (i nie tylko) z adresami Email wystawionymi za ich zgodą:

 

Marika & ŁukaszMarika & Łukasz
data: 30.09.2017

Polecamy serdecznie
 
 
 
 

Ania & KarolAnia & Karol
data: 28-29.09.2017

emali: k.m.bednarski@wp.pl

Muzyka cudna, śpiew uroczy, każdego gościa mile zaskoczył. Wszyscy razem ruszyli w tany ku radości naszej i gościom kochanym. Zespół Bingo Dance na szóstkę grał wesele i z radością umilał nam czas.
Państwo młodzi ze Szczecina.
 

Magda & AdrianMagda & Adrian
data: 02.09.2017

Zespół naprawdę na wysokim poziomie :). Wszyscy goście aż rwą się na parkiet. Oprawa muzyczna na naszym weselu była SUPER :). Goście chwalili zespół cały czas :). Bardzo polecam :). Dziękujemy jeszcze raz za fantastyczną muzykę i zabawę.
 

Beata & SławekBeata & Sławek
data: 26.08.2017

Świetny zespół, porwał do zabawy wszystkich gości. Dziękujemy za super zabawę na naszym weselu.
 
 
 

Jolanta & MariuszJola & Mariusz
data: 12.08.2017

Super muzyka, świetne ciekawe i oryginalne zabawy. Doskonały dobór repertuaru. Goście zadowoleni. Polecamy.
 
 

Klaudia & PawełKlaudia & Paweł
data: 29.07.2017

Impreza była bardzo dobrze prowadzona. Zespół był przez cały czas aktywny. Oczepiny były pomysłowe, dzięki czenu goście świetnie się bawili. Zdecydowanie polecilibyśmy zespół Bingo Dance swoim najbliższym.
 

Arlata & KrzysztofArleta & Krzysztof
data: 08.07.2017

Bardzo dziękujemy za miłą atmosferę i super zabawę. Jesteście świetni

          
   

Gosia & StefanEwelina & Karol
data: 01.07.2017

emali: kowal1801@gmail.com

Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Polecamy zespół Bingo Dance bo bardzo dobrze dobierają repertuar, grają i śpiewają oraz prowadzą świetne zabawy, z których jest ubaw po pachy :)
 

Ewelina & KarolEwelina & Karol
data: 24.06.2017

emali: kowal1801@gmail.com

Rewelacyjny zespół, rewelacyjna muzyka, rewelacyjny repertuar, wspaniała atmosfera, genialny wokal Państwa z zespołu Bingo Dance. Opinie rodziny są takie jak nasze „lepszej orkiestry nie słyszeliśmy od lat”. Bardzo dziękujemy.

Natalia & PrzemekNatalia & Przemek
data: 22.04.2017

emali: Natalia1121@wp.pl

Zespół muzyczny Bingo Dance spełnił nasze oczekiwania. Muzyka była różnorodna dla starszych i młodszych. Zabawy przeprowadzone przez zespół prowadzone były fantastycznie i z poczuciem humoru. Piosenki śiewane przez wokalistów brzmiały super.

Marzena & PawełMarzena & Paweł
data: 25.03.2017

Polecamy serdecznie :)
 
 
 

Madzia & KrzyśMadzia & Krzyś
data: 25.12.2016

Orkiestra Bingo Dance jest bardzo miła, super śpiewają i grają. Jesteśmy bardzo zadowoleni i godnie będziemy polecać innym. Są po prostu zajebiści.
 
 

Oliwia & MaciejOliwia & Maciej
data: 29.10.2016

Impreza oraz wykonanie Zespołu było na bardzo wysokim poziomie. Ciekawe zabawy, a muzyka dopasowana dla każdego. Polecamy.
 
 

Magda & WaldekMagda & Waldek
data: 08-09.10.2016

Pełni werwy, uśmiechnięci, dobrze dogadujący się w sprawach organizacyjnych. Elastyczny repertuar. Rihanna – wiernie oddany charakter utworu. :)
Bardzo dobrze przygotowani, pomysłowi. Goście i my pod wrażeniem.
DZIĘKUJEMY BARDZO ZA WSPANAŁY KLIMAT!!!

Marta & KamilMarta & Kamil
data: 01.10.2016

Serdecznie polecamy orkiestrę Bingo Dance. Bardzo fajnie prowadzone wesele do białego rana. Repartuar muzyczny pasujący dla gości w każdym wieku.
Pozdrawiamy Marta i Kamli.
 
 
 

Julia & RobertJulia & Robert
data: 24-25.09.2016

emali: ret@wp.pl

Współpraca z zespołem oceniamy Zdecydowanie na duży plus. Super kontakt z zespołem. Piękne głosy. Repertuar dostosowany odpowiednio do gustu gości. Zespół tworzy bardzo przyjemny klimat na weselu. Wszyscy goście bawili się bardzo dobrze. Polecamy zespół „Bingo Dance” wszystkim przyszłym „Nowożeńcom”.

Sylwia & KonradSylwia & Konrad
data: 16.09.2016

emali: sylwia1@wp.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni z waszego grania i śpiewania. Różnorodność utworów trafiła w każde ucho. Polecamy ten zespół w 100%. Otwarci na różne propozycje. Całość dużego kalibru. Bardzo duża kreatywność zespołu.

Marta & KazikMarta & Kazik
data: 10.09.2016

Dziękujemy za profesjonalną organizację zabawy weselnej i wspaniałą zabawę na Ślubie Motocyklowym.
Wdzięczni nowożeńcy
Marta i Kazik Kościkowie
Polecamy

Ela & AndrzejEla & Andrzej
data: 03.09.2016

email: zelek74@interia.eu

Wspaniały zespół Bingo Dance polecam bardzo, bawiłam się suuuuper !!!!
Świetny repertuar, możliwość dogadania.
POLECAMMMM
 

Ola & BartekOla & Bartek
data: 27-28.08.2016

emali: sobi777@wp.pl

Prowadzenie wesela oceniam na bardzo wysoki poziom. Wszystko dopięte na ostatni guzik, dobry kontakt z zespołem. Liczą się ze zdaniem Państwa Młodych. Szczerze polecam ten zespół.
 
 
 

Natalia & JarekNatalia & Jarek
data: 20-21.08.2016

Zespół stworzył niesamowitą atmosferę, przy której wszyscy goście bawili się doskonale. Z Bingo Dance wesele było wspaniałe. :)

P.S. Było zajebiście (Pam Młody)
 
 

Paulinka & KrzysztofOliwia & Mateusz
data: 06-07.08.2016

emali: poli.27.paulina@interia.pl

SUPER zespół. Świetny kontakt z ludźmi. Przemiła atmosfera. Muzyka dopasowana do klimatu wesela. Zabawy oczepinowe porwały wszystkich gości. Bardzo ładne głosy wokalistów. Ogólnie impreza bardzo udana. Nie było na sali osoby, której by się nie podobało. Jesteśmy na TAK. POLECAMY!!!
 

Oliwia & MateuszOliwia & Mateusz
data: 02.07.2016

emali: prosiaczekmorsiaczek@gmail.com

Jesteśmy bardzo zadowoleni z waszego grania i prowadzenia wesela, BYŁO SUPEROWO. Macie zawartą w sobie pełną kulturę. Goście byli bardzo zadowoleni z waszego występu muzycznego…
POLECAMY WSZYSTKIM ZESPÓŁ
BINGO DANCE
 

Dorotka & MarcinDorotka & Marcin
data: 23.04.2016

emali: ARATIATI@gmail.com

Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni przebiegiem imprezy. Repertuar muzyczny wpadł w gusta gości weselnych.
Bardzo dobrze oceniamy kontakt z zespołem. Polecamy serdecznie.
 

Oleńka & PrzemekOleńka & Przemek
data: 02.04.2016

emali: argus2010@o2.pl

Współpaca z zespołem „na medal”! Frontierka przyciągająca uwagę :)
Kontakt utrzymywany z organizatorami przez całe wesele. Otwarci na propozycje i sami proponujący ciekawe rozwiązania. Bardzo ciekawe i śmieszne zabawy oczepinowe. Repetuar dla każdego, głos „szefowej” :) przeeepięęęknyyy! Polecamy zespół „Bingo Dance” i DZIĘKUJEMY!!!

Kazimierz & Bożenka dla NoemiRobert & Andzelika
data: 16.01.2016
miejsce: Sękowski – Legnica

Bardzo udana impreza. Zabawa przednia.
Tańce, hulanki i mnóstwo radości. Polecamy!

 

Sylwester 2015/16Pani & Ewa
Organizator: Parafia św. Tadeusza Apostoła
& Pani Ewa
Miejsce: Sala ul. Żołnierska 2, Legnica

Zespół godny polecenia. Super zabawa. Sylwester 2015/16 na wysokim poziomie, goście bardzo zadowoleni.
Serdecznie Polecamy

Agatka & AndrzejAgatka & Andrzej
data: 25.12.2015

emali: agata.m.0410@wp.pl

Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Oczepiny pełne śmiechu. Konferansjerka super, prowadzenie na wysokim poziomie. Piękne głosy. Polecamy gorąco. Pełen profesjonalizm. Polecamy!!

 

Alicja & DamianAlicja & Damian
data: 26.09.2015

emali: danus199221@wp.pl

Tak jak oczekiwaliśmy Zespół Bingo Dance stanął na wysokości zadania. Grają bardzo wesoło, a co najważniejsze wszystkie nowości. Dla osób starszych również nie zabrakło piosenek z lat 70 i 80. Ogólnie wszyscy zachwyceni – łącznie z nami. Polecamy.

Sylwia & GrzegorzSylwia & Grzegorz
data: 19.09.2015

Dziękujemy za dobrą zabawę i pełen profesjonalizm. Goście bawili się fantastycznie od początku aż do samego końca wesela. Zespół bardzo dobrze dopasowuje zabawy oraz repertuar do gości. Polecamy!

 

Sylwia & TomaszSylwia & Jarek
data: 12.09.2015

Zespół podszedł bardzo profesjonalnie do zlecenia uroczystości weselnej. Goście bawili się świetnie i do samego końca zabawy. Wzięli pod uwagę nasze prośby odnośnie wesela i oczepin. Głosy SUPER! :) Polecamy w 100 %.
Tomek i Sylwia

 

Paulinka & DanielPaulinka&Daniel
data: 29.08.2015
emali: extremo1@interia.eu

Zespół REWELACJA!!! Zero zastrzeżeń! Ludzie otwarci na propozycje.
POLECAMY!!!

 

Gosia & MarcinGosia&Marcin
data: 22.08.2015
emali: mal.knapczyk@op.pl

Wspaniała konferansjerka. Super muzyka dopasowana do wieku uczestników.
Wspaniałe i śmieszne zabawy oczepinowe!
Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Graliście rewelacyjnie! Goście nie chcieli kończyć imprezy, wszyscy byli zadowoleni! Super konferansjerka w Waszym wykonaniu. Pełen profesjonalizm, polecamy!

 

Kamila & DawidKamila&Dawid
data: 15-16.08.2015
emali: kamisia_c@onet.pl

Świetnie przygotowany, zgrany duet, który cudownie poprowadził nasze wesele. Przesympatczni ludzie zarażający pozytywną energią. Nie wyobrażamy sobie lepiej poprowadzonych oczepin – TE przerosły nasze oczekiwania.
Z czystym sumieniem polecamy ten zespół i jeszcze raz dziękujemy za świetną zabawę :)

 
 
 
 

Jagoda & AdrianJagoda&Adrian
data: 08-09.08.2015
emali: LARESONQ5Q2@GMAIL.COM

Orkiestra godna polecenia. Potrafią rozbawić gości na weselu, godni zaufania. Nie ma problemu z komunikacją. Wszyscy goście weselni byli bardzo zadowoleni. Możecie być pewni, że najważniejszy dzień w wszym życiu będzie udany i niezapomniany.

 

Aneta & TomaszMonika&Przemek
data: 01.08.2015
emali: rokicinska.aneta@gmail.com

Polecam zespół Bingo Dance !!!
Fantastyczna zabawa do białego rana i ciągle mało … ZABAWY :)
Profesjonalizm w tym co robią :)
Dziękujemy bardzo !!!

 
 

Marzenka & ŁukaszMarzenka&Łukasz
data: 25-26.07.2015

200% normy. Profesjonalne podejście do tematu, zawsze pomocni i służący radą. Muzycznie, instrumentalnie i wokalnie bardzo dobrze. Polecam.

 
 
 

Marta & PawełMonika&Przemek
data: 11.07.2015
emali: takezo605@02.pl

Serdeczne wyrazy szacunku dla zespołu muzycznego „Bingo Dance”. Krótko mówiąc pełen profesjonalizm, świetne zabawy na oczepiny oraz intuicyjna współpraca a „Młodymi”.

 

Monika & PrzemekMonika&Przemek
data: 20.06.2015
emali: monika.gawonska@o2.pl

Dziękujemy zespołowi muzycznemu Bingo Dance za wspaniałą zabawę na naszym weselu, które przeprowadzili perfekcyjnie. Dziękujemy za wspaniałe chwile, które na zawsze pozostaną w Naszej pamięci. Polecamy w 100%  jeśli komuś chodzi o dobrą zabawę i miłą atmosferę stworzoną
przez zespół.

Madara & DawidMadara&Dawid
data: 06.06.2015
emali: dawid_januchta@o2.pl

Dzięki zespołowi  oraz ich pomysłom wesele okazało się fantastyczną zabawą potwierdzoną przez Parę Młodą oraz Gości weselnych.

Darek 50 – tka        50 tka
Data: 24.01.2015
email: dareklipiec64@gmail.com

Chciałbym podziękować serdecznie orkiestrze Bingo Dance gdyż wspaniale grali na moich 50-tych urodzinach.
Wszyscy moi goście byli zauroczeni.
Wspaniałe oświetlenie sceny, trafny dobór repertuaru, świetne prowadzenie zabaw. Ogólnie bardzo udana impreza.
Polecam.

Ewelinka & AdrianSylwia & Jarek
data: 11.10.2014
emali: ewelinka683@interia.pl

Wesele było udane. Wszyscy bawili się świetnie. Orkiestra grała przeboje, które wszyscy znali. Znakomicie się bawiliśmy. Na pewno będziemy polecać zespół BINGO DANCE znajomym.

 

Sylwia & JarosławSylwia & Jarek
data: 13.09.2014
emali: jarek.jarzab1@gmail.com

Super zespół, jak najbardziej polecamy, duży wybór repertuaru, super oczepiny. Świetnie bawią weselników. Wszyscy byli zachwyceni i rozbawieni. Polecamy.

 

Natalia & Adamzespół z Natalką i Adasiem
Data: 30.08.2014
email: natalia_kozdras@wp.pl

Bardzo gorąco polecany zespół. Spełnił wszelkie nasze oczekiwania. Goście bardzo zadowoleni, wręcz zachwyceni. Bardzo dobra konferansjerka. A światła bardzo piękne dające cudowny klimat zabawie. Baaaaardzo polecamy i pozdrawiamy.

 

Beata & DawidBeata & Dawid
Data ślubu: 23.08.2014
email: beatakamienska@wp.pl

100% zadowolenia. Bardzo gorąco polecany wszystkim niezdecydowanym.

 
 

Beata & PawełBeata & Paweł
Data ślubu: 16.08.2014
email: calibra@goz.pl

Rewelacyjny zespół!!!
Muzyka sama porywa gości do tańca, a nawet opornych Państwo z zespołu potrafili wyciągnąć na parkiet. Repertuar bardzo zróżnicowany, trafiający w gusta wszystkich gości. Z całą pewnością polecamy.

 
 

Agnieszka & Radzio
Agnieszka & RadzioData ślubu: 26.07.2014
email: RADO10.18@wp.pl

Aga
Orkiestra spełniła wszystkie nasze oczekiwania, a co najważniejsze cała sala się bawiła. Grają, śpiewają ŚWIETNIE!!! Jeżeli nie chcecie mieć drętwego wesela GORĄCO POLECAM!!! Hit za hitem!!! Polecam, POLECAM!!!
Radek
Świetna oprawa muzyczna oraz Konferansjerska. Duet godny polecenia z pełną odpowiedzialnością. Idą z duchem czasu, grają wszystkie hitowe kawałki. Gdybym mógł cofnąć czas wybrałbym BingoDance ponownie.

 

Kamila & PawełKamila & Paweł
Data ślubu:14.06.2014
email: kala-24071992@tlen.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z zespołem. Zarówno my jak i goście weselni są pod wrażeniem, nie jesteśmy w stanie ubrać w słowa tego co czujemy, cieszymy się, że wszystko wyszło perfekcyjnie mimo natłoku wydarzeń jakie na państwa nałożyliśmy. Mówiąc w skrócie było cudownie!!! Na pewno będziemy państwa polecać swoim znajomym, naprawdę warto!!! Dziękujemy Kamila i Paweł

 

Katarzyna & KrzysztofKatarzyna & Krzysztof
Data ślubu: 24.05.2014
email: kasiapiotrowska7@wp.pl

Dziękujemy za świetną zabawę było rewelacyjnie. Goście byli zachwyceni, my również. Dziękujemy za pełen profesjonalizm i otwarcie na innych. Dzięki Wam to wesele pełną gębą. Jesteście świetni!!! Pozdrawiamy Was gorąco i życzymy sukcesów w przyszłości:):):).

 
 

Patrycja & Łukasz
Patrycja & ŁukaszData ślubu: 15.03.2014
email: lukasz2211@poczta.fm

Super zespół, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Gra świateł oczarowała wszystkich gości.
Konferansjerka i prowadzenie na najwyższym poziomie. Najnowsze hity. I w ogóle wszystko super. Szczerze Polecamy

 

Madzia & JacekMadzia & Jacek
Data ślubu: 26.04.2014
email: feraund@wp.pl

Bardzo fajnie poprowadzone wesele, goście bawili się do samego rana i bardzo wychwalali zespół. Polecamy.

 

Robetr & AndzelikaRobert & Andzelika
data: 27.07.2013
miejsce: Restauracja Parnasik

Bardzo bardzo dziękujemy za cudowne wesele, dobrą zabawę i ciepły nastrój. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasz wybór był trafny.

 

Studio Fotograficzne Hałashalasbb
Data: 26.06.2014
email: czplegnica@poczta.fm

Potrafią roztańczyć i rozbawić gości, do tego pasjonaci muzyki! Serdecznie polecamy ten zespół na wesele.

 

Ośrodek Kultury w SobinieBez tytułu
ul. Polkowicka 69a
Sobin
www.wok.sobin.pl
wok@wok.sobin.pl

Kilkakrotna współpraca z zespołem okazała się prawdziwą przyjemnością tak pod względem muzycznym jak i organizacyjnym. Zespół oferuje bogaty repertuar, wysoki poziom artystyczny i bardzo dobry kontakt z publicznością. Podczas występu można odczuć niesmowitą energię płynącą ze sceny co pozwala stworzyć niezapomniany klimat. Serdecznie polecam współpracę z zespołem jako pewnych i profesjonalnych muzyków.

Rada Sołecka – Krzywa
111Bogdan Kozłowski
Przewodniczący Rady Sołeckiej
bogdan-kozlowski15@wp.pl
www.solectwokrzywa.manifo.com

Imprezy przygotowane profesjonalnie z uwzględnieniem propozycji bawiących się.
Atmosfera przyjazna. Rada sołecka wsi Krzywa zadowolona z prowadzenych imprez!
Prowadzący sympatyczni i cierpliwi!

 

Wkrótce jeszcze więcej opinii! :)